IRIS Koeriers en Go-Fast Fietskoeriers slaan handen ineen.

IRIS Koeriers en Go-Fast Fietskoeriers gaan nauw samenwerken. Samen bieden ze een dienst aan die naadloos past in een tijd waarin energie en milieu een belangrijke rol spelen, zonder in te leveren op kwaliteit. ‘Door de expertise van een uiterst ervaren autokoeriersbedrijf en de kennis en kunde van de jongste fietskoerier van Groningen te combineren, bieden we het beste van twee werelden.’

 

De stad Groningen heeft grote plannen als het gaat om logistiek. Zo wordt de binnenstad op termijn autovrij, en daarmee grotendeels emissievrij. Veel ondernemers spelen daarop in en denken mee - hoe kunnen ze ook anders. Het gevolg van de groeiende vraag naar een passend alternatief voor de auto, is dat het fietskoerieren in de stad een tweede leven is ingegaan. Go-Fast Fietskoeriers is daarvan de exponent. Dat is mooi, maar een fiets, hoe groot ook, kan niet alle taken van een auto overnemen. Fietskoeriers zijn snel en efficiënt binnen bepaalde grenzen. Daarbuiten is de auto nog altijd het snelste en meest betrouwbare alternatief.

 

 

Vanaf heden is het mogelijk om alle bezorgingen milieuvriendelijk en snel te laten afhandelen. Binnen een half uur na aanvraag worden zendingen opgehaald, om direct door te gaan naar het afleveradres of te worden uitgewisseld op strategische locaties, van fiets naar auto of andersom. Via deze weg zijn drukte en toekomstige venstertijden in de binnenstad geen probleem meer en wordt een groen alternatief geboden zonder concessies in snelheid en kwaliteit. 

GO-FAST Bicycle Delivery Services

Tel. 06-44111475

KVK: 66909678
BTW: NL128775713B01